Još jedno razočarenje za fanove Gran Turismo video-igara

Izvor: B92, 07.Mar.2021, 18:32

Još jedno razočarenje za fanove Gran Turismo video-igara

Gran Turismo serijal se ipak neće vratiti skorije, što je do nedavno bio plan. Sony je potvrdio da će sledeći deo, Gran Turismo 7, stići tek 2022. godine.

"Na Gran Turismo 7 su uticali proizvodni izazovi povezani sa pandemijom koronavirusa", stoji u saopštenju kompanije Sony. Najavili su da će u narednom periodu detaljnije obrazložiti ovu odluku.

Sony i Polyphony Digital otkrili su ponešto o ovoj video-igri prošlog jula, sedam godina nakon što je tvorac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << serijala Kazunori Jamauči rekao "ne želimo predugo da čekate na Gran Turismo 7", prenosi PC Press.

Franšiza je i inače poznata po kašnjenjima, pa činjenica da GT7 prelazi na sledeću godinu verovatno ne bi trebalo da predstavlja veliko iznenađenje. Ipak, teško da tako misle i fanovi jedne od najiščekivanijih trkačkih video-igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.