Jedva čekate Marvels Avengers? Evo kakav PC vam treba da biste mogli da igrate

Izvor: B92, 13.Avg.2020, 14:20

Jedva čekate Marvel's Avengers? Evo kakav PC vam treba da biste mogli da igrate

U susret beta testiranju koje će uskoro početi, Square Enix je rešio da igračima koji će Marvel’s Avengers igrati na računarima pruži uvid u sistemske zahteve, kako bi oni imali dovoljno vremena da se pripreme za sam izlazak 4. septembra.

Sistemski zahtevi za Marvel’s Avengers su podeljeni u dve kategorije, minimalne i preporučene, koji najverovatnije odgovaraju igranju u 1080p rezoluciji.

Ono po čemu se ovaj naslov izdvaja od velikog broja drugih jesu opcione >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teksture visoke rezolucije, što znači da ako igrate na nižim podešavanjima možete uštedeti na prostoru koji će igra zauzimati, prenosi play.co.rs.

Minimum je sasvim solidan i zahteva samo i3 procesor, 8GB RAM memorije i grafiku sa 2GB VRAM, dok je kod preporučenih ipak potreban i7 sa duplo više RAM-a i video memorije.

Minimalni sistemski zahtevi:

* Procesor: CPU: i3-4160 ili ekvivalent

* Grafička kartica: NVIDIA GTX 950 ili AMD 270

* RAM: 8GB

* Prostor na disku: 75GB

Preporučeni sistemski zahtevi:

* Procesor: Intel Core i7 4770K ili AMD Ryzen 5 1600

* Grafička kartica: NVIDIA GTX 1060 6GB ili AMD Radeon RX 480

* RAM: 16GB

* Prostor na disku: 110GB(SSD)

PC verzija Marvel’s Avengers dolazi sa širokim spektrom dodataka, poput otključanog frejmrejta, pune podrške za igranje sa mišem i tastaturom, 144Hz podrške i bogatijih grafičkih podešavanja.

Podstimo: Otvorena beta na PC-u zvanično počinje 21. avgusta, a oni koji su video-igru već naručili mogu je zaigrati od 14. avgusta.

Videćemo kakve će utiske ostaviti beta faza na igrače, i da li će uspeti da spere razočarenje izazvano nizom sadržaja ekskluzivnog za Playstation konzolu, kao i za pretplatnike određenih servisa ili poklonike Intela.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.