JOŠ MALO, JOŠ MALO: Cyberpunk 2077 će biti spreman do juna, za E3 sajam (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2019, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ MALO, JOŠ MALO: Cyberpunk 2077 će biti spreman do juna, za E3 sajam (VIDEO)

Anarhija u budućnosti.

Ako ste kojim slučajem mislili da ćemo morati još dugo da čekamo dok ne dobijemo neke spektakularne informacije vezane za Cyberpunk 2077, bez brige, jer je CD Projekt Red potvrdio da će igra biti predstavljena na E3 sajmu, koji se održava od 11. do 13. juna ove godine.

Cyberpunk 2077 će verovatno biti deo prezentacije neke od većih izdavača, kao što je prošle godine bio deo Majkrosoftove, a od novina očekujemo dosta zapravo, ali pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svega konačni datum izlaska.

Cyberpunk 2077 je prošle godine na E3 sajmu predstavljen fantastičnim trejlerom koji nas je konačno upoznao sa izgledom Night City-ja u kojem ćemo verovatno utrošiti na stotine sati, a koji mesec nakon prikazanog trejlera smo dobili i 50 minuta gejmpleja, prethodno prikazanog samo iza zatvorenih vrata.

Gomila developera se već uveliko sprema za E3 sajam, a već se šuška da Majkrosoft sprema najavu dve nove konzole, dok Sony preskače E3 u korist svojih događaja koji dolaze krajem godine.

NEVIĐENO: Usred intervjua, Aleks je pozvala Davidova mama! Nije verovala ŠTA ČUJE! Tiče se njene ĆERKE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.