Izvor: Nezavisne Novine, 13.Dec.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram uveo najveću promjenu ove godine (VIDEO)

Najveći update Instagrama dosad, mogućnost live stream, u sljedećih nekoliko sedmoca biće dostupan za sve korisnike, piše Mashable.

Aplikacija u vlasništvu Facebooka novu opciju najavila je prije dvije sedmice, a mnogi su odmah primijetili kako više nego na Facebook podsjeća na Snapchat.

Naime, snimke uživo nestaju onog trena kad i emitiranje završi. Kad neko koga pratite uživo snima video, to će vam iskočiti u kategoriji "Stories", a nekim korisnicima stićiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i notifikacija, naravno zavisno o algoritmu aplikacije.

Uključiti notifikacije za sve korisnike koji su live takođe je moguće. Kako biste provjerili je li vam live video dostupan, u kategoriji "Stories" potražite kamericu i oznaku live.

Uključenja uživo slična su onima na Facebooku i Twitteru - tokom gledanja korisnici mogu lajkati i komentarisati.

Live stream jedna je od najvećih promjena na Instagramu ove godine i zaokret dijeljenja u momentu koja je donedavno bila rezervisana isključivo za Snapchat.

Vezani tekstovi:

Instagram noviteti: Lajkujte postove i isključiti komentare

Instagram uveo dugo očekivane opcije

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.