Instagram uveo najveće promene u poslednjih par godina

Izvor: B92, 07.Dec.2017, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram uveo najveće promene u poslednjih par godina

Instagram je uveo najveće promene još od 2013. godine, prenosi Independent.

Reč je o dve nove opcije: Stories Highlights i Stories Archive, koje pomažu da vaše priče i video-snimci ostanu sačuvani, umesto da se kao do sada brišu nakon 24 sata.

Priče koje su sačuvane u arhivi biće vidljive samo vama, sve dok ne odlučite da ih podelite, a Stories Highlights će predstavljati mesto na kojem možete da grupišete priče za koje želite da budu vidljive >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vašim pratiteljima.

"Tokom prošle godine, Instagram Stories postale su ključni način izražavanja, ali niste mogli da ih zadržite duže od 24 sata. Sad možete da grupišete važne priče, i zadržite ih na svom profilu", saopštila je kompanija.

Priče bi automatski trebalo da budu smeštane u arhivu, odakle po želji možete da ih pregledate, dodate u nove priče, podelite ih kao post ili stavite u Highlights.

Opciju automatskog skladipštenja je moguće isključiti.

Nove opcije biće dostupne korisnicima telefona sa iOS i Android operativnim sistemima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Instagram uveo najveće promene u poslednjih par godina

Izvor: N1 televizija, 07.Dec.2017

Instagram je uveo najveće promene još od 2013. godine...Reč je o dve nove opcije: Stories Highlights i Stories Archive, koje pomažu da vaše priče i video-snimci ostanu sačuvani, umesto da se kao do sada brišu nakon 24 sata...Priče koje su sačuvane u arhivi biće vidljive samo vama, sve dok...

Nastavak na N1 televizija...

Instagram uvodi najveće promene u poslednjih par godina

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 08.Dec.2017, 09:59

Instagram je uveo najveće promene još od 2013. godine..Rade se o dve nove opcije: Stories Highlights i Stories Archive, koje pomažu da vaše priče i video-snimci ostanu sačuvani, umesto da se kao do sada brišu nakon 24 sata..Priče koje su sačuvane u arhivi biće vidljive samo vama, sve dok ne...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.