Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2014, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huligani u Buenos Airesu noževima povrijedili nekoliko ljudi

BUENOS AIRES - Naoružana grupa od oko stotinu huligana upala je u kafić na stadionu River Plate Monumental, kako bi se obračunala sa suparničkim klanom i pritom povrijedila nožem i oštrim predmetima nekoliko ljudi.

Huligani su vikali "Gdje je Martin, ubićemo ga", misleći pritiom na vođu navijača River Plate, dok su rušili stolice i stolove po restoranu, pritom udarajući ljude, prenijeli su danas lokalni mediji.

"Klub Atletiko River Plata bio je žrtva organizovanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << napada više od sto ljudi. Akcija je trajala tačno sedam minuta i bila je očigledno dobro organizovana", saopštio je danas argentinski klub.

Povod za  napad  takozvanih "barabravasa", na članove protivničke grupe bila je prodaja ulaznica za utakmicu, prenio je sportski dnevnik "Ole"

Ovaj napad dogodio se dva dana prije revanš meča River Plate sa vječitim rivalom Bokom juniors.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.