Huawei žurka okuplja najbolje od najboljih!

Izvor: ItRešenja.com, 18.Dec.2018, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huawei žurka okuplja najbolje od najboljih!

Praznična euforija je zvanično počela! Još nedelju dana nas deli od jedinstvene Huawei Mate Black & White žurke, kojom otvaramo sezonu najboljeg novogodišnjeg provoda, a ulaznica već više nema! Za samo dve nedelje od najave ovog spektakularnog događaja podeljene su sve ulaznice, a samim tim popunjena sva raspoloživa mesta za ulazak u najpoznatiju party lokaciju u gradu – Štark arenu.

Huawei kao brend želeo je da u znak zahvalnosti daruje svojim korisnicima nezaboravnu >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << žurku, a sa ponosom zaključujemo da je zahvalnost obostrana s obzirom na odziv Huawei korisnika, jer ulaznica za spektakl godine više nema!

Svi koji su se prijavili putem nekog od tri raspoloživa kanala – sajt www.huaweimate.rs, Eventim ili Huawei kućica ispred TC Ušće – dobili su svoje QR kodove koji su ujedno i ulaznica za Huawei Mate Black&White žurku. QR kodovi važe za dve osobe, odnosno vlasnika Huawei telefona čiji IMEI broj je vezan za QR kod i njegovog prijatelja (eng. mate).

Sve one koji su bili dovoljno brzi da obezbede sebi ulaznice, čeka nezaboravan audio – vizuelni spektakl koji je Huawei pripremio za sve ljubitelje kvalitetnog zvuka i visoke tehnologije.

Podsetimo, 22. decembra na žurci nastupaće poznata imena međunarodne DJ scene kao što su W&W, Paul Van Dyk, Sandy Rivera i Girl Panic.

„Prezadovoljni smo što karata za naš crno – beli spektakl više nema. Ovo je samo još jedan dokaz da naši korisnici cene ono što radimo za njih i žele da nam uzvrate na isti način – tako što ćemo zajedno proslaviti naš zajednički uspeh, najuspešniju poslovnu godinu kompanije Huawei od kada poslujemo na tržištu Srbije. Želim još jednom svima da se zahvalim na neizmernoj podršci i kažem da obećavamo dobar provod“, rekao je George Zhang, direktor Huawei device za region Balkana.

Vidimo se u Štark areni!

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.