Huawei prodaje Honor?! Na listi zainteresovanih TRI poznata imena (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 18:44

Huawei prodaje Honor?! Na listi zainteresovanih TRI poznata imena (VIDEO)

Brend bi profitirao od prelaska u ruke novog vlasnika

Tehnološki gigant Huawei pregovara o prodaji svog brenda Honor, a veruje se da bi poslovni poduhvat mogao da vredi čitavih 3,7 milijardi dolara!

Među zainteresovanim kupcima su kompanije Xiaomi, Digital China i TCL, prenose medijske agencije.

U slučaju prodaje, Huawei bi mogao da se fokusira na uređaje višeg ranga i dodatno učvrsti pozicije na svetskom tržištu.

Povratak na Android?
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Vredi pomenuti da je u drugoj polovini 2020. godine, kompanija isporučila 55,8 miliona mobilnih telefona širom sveta, a 26% je prodato pod etiketom Honor, prenosi portal Business Insider.

Pomenuti brend, vrlo popularan i u Srbiji, profitirao bi od prelaska u ruke novog vlasnika, jer bi “zaobišao” embargo SAD i možda se vratio u Android ekosistem.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.