Huawei objavio poslovne rezultate za treći kvartal 2020. godine

Izvor: ItRešenja.com, 24.Okt.2020, 02:59

Huawei objavio poslovne rezultate za treći kvartal 2020. godine

Kompanija Huawei danas je objavila poslovne rezultate za prva tri kvartala 2020. godine. Tokom ovog perioda Huawei je ostvario prihod od 671,3 milijarde CNY, što je 9,9% više u odnosu na isti period prošle godine. Neto profitna marža kompanije u ovom periodu iznosila je 8,0%. Tokom prva tri kvartala 2020. godine, poslovni rezultati kompanije Huawei su ispunili očekivanja.

Kako se svet hvata u koštac sa virusom COVID-19, globalni lanac snabdevanja kompanije Huawei je pod velikim pritiskom, >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << a proizvodnja i poslovanje suočavaju se sa značajnim izazovima. Kompanija nastavlja da čini sve kako bi pronašla najbolja rešenja, opstala, napredovala i ispunila svoje obaveze prema korisnicima i dobavljačima.

Napredujući, kompanija Huawei će koristiti prednosti svoje informaciono-komunikacione tehnologije (IKT), kao što su veštačka inteligencija (AI), cloud, 5G i kompjuting, kako bi zajedno sa svojim partnerima pružila rešenja zasnovana na scenarijima, razvila industrijske aplikacije i oslobodila vrednost 5G mreža. Navedni cilj kompanije je pružanje podrške preduzećima prilikom razvoja poslovanja i pomoć vladama da podstaknu domaću industriju i poboljšaju sveukupno upravljanje.

Informaciono-komunikacione tehnologije postale su kamen temeljac modernog društva i glavni pokretač održivog društvenog, ekonomskog i ekološkog razvoja. Kompanija Huawei veruje da će brz i zdrav razvoj informaciono-komunikacione industrije biti zasnovan na otvorenoj saradnji i međusobnom poverenju širom industrije na globalnom nivou. Zbog toga će nastaviti da blisko sarađuje sa svojim globalnim partnerima, kao i da koristi svoje inovativne informaciono-komunikacione tehnologije kako bi stvorila veću vrednost za korisnike, uprkos složenoj situaciji sa kojom se trenutno suočava. Kompanija će nastaviti da doprinosi odgovorima na pandemiju, ekonomskom rastu i društvenom napretku.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.