Huawei TalkBand B5 je HIBRID pametne narukvice i Bluetooth slušalica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2018, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huawei TalkBand B5 je HIBRID pametne narukvice i Bluetooth slušalica!

Cena za sada nije poznata.

Kompanija "Huawei" je pored 3 nova telefona, izbacila i pametnu narukvicu "TalkBand B5". Poput svog prethodnika, B5 se pretvara u "Bluetooth" slušalicu kada se skine sa kaiša.

"Huawei TalkBand B5" ima 1.13-inčni AMOLED ekran sa 2,5D zakrivljenim staklom i stiže sa ugrađenim senzorom koji meri otkucaje srca. Tu je i 512 KB RAM-a, 16MB Flash memorije koja se uglavnom koristi za preinstalirane aplikacije. Kapacitet baterije je 108mAh, a njeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trajanje je tri dana sa jednim punjenjem.

Pametna narukvica je IP57 otporna na vodu i prašinu, što znači da nije podobna za plivanje ali će izdržati znoj i kišu. Uređaj je kompatibilan sa smartfonom koji imaju Android 4.4 ili noviji operativni sistem, a može da radi i uz iPhone modele sa iOS 9+ softverom.

Funkcije fitnes narukvice uključuju "TruSleep" (prati spavanje i nudi personalizovane savete), "TruRelax" (analizira rad srca) i "TruSeen" (prati puls tokom celog dana i prepoznaje različite aktivnosti). Tu je i "toggle" za selfi kamere, opciju za lociranje telefona i drugo.

"Huawei TalkBand B5" će se u pretprodaji naći od 19. jula, a u prodaji od 20. jula, dok cena nije poznata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.