Hakeri tvrde da su ukrali 740GB podataka korisnika Vibera

Izvor: Informacija.rs, 18.Mar.2024, 12:11

Hakeri tvrde da su ukrali 740GB podataka korisnika Vibera

Propalestinski hakeri koji sebe nazivaju „Handala Hack“ tvrde da su hakovali Viber, i ukrali 740 GB podataka, uključujući izvorni kod, za koji sada zahtevaju otkup od 8 bitkoina. Na svom Telegram kanalu, Handala Hack je naveo da su ukrali preko 740 GB podataka, uključujući Viberov izvorni kod. Grupa zahteva otkup od 8 bitkoina, ili 583.000 dolara, za ukradene informacije. Aplikacija Viber koja je predstavljena 2010...

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

DRAMA OKO NAPADA NA VIBER! Ova grupa tvrdi da je ukrala podatke, traže OTKUP! Oglasila se i kompanija!

Izvor: Kurir, 18.Mar.2024

Propalestinski hakeri koji sebe nazivaju „Handala Hack“ tvrde da su hakovali Viber, i ukrali 740 GB podataka, uključujući izvorni kod, za koji sada zahtevaju otkup od 8 bitkoina.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.