HUAWEI omogućava uslugu “Od vrata do vrata”

Izvor: ItRešenja.com, 30.Mar.2020, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUAWEI omogućava uslugu “Od vrata do vrata”

Kompanija Huawei potrošače stavlja na prvo mesto, te je upravo zbog toga odlučila da im pruži što efikasniju uslugu. Huawei nudi besplatnu uslugu “Od vrata do vrata” za sve uređaje koji su pod garancijom.

Uređaje će ispred vaših vrata preuzimati kurir, koji će ih odneti u servisni centar. Nakon popravke, uređaj će se očistiti i dezinfikovati u skladu sa profesionalnim specifikacijama, kako bi se osiguralo da je svaki uređaj vraćen čist i sterilisan. Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << vraćanja, korisnici će moći da preuzmu i koriste uređaj bez brige o virusu. Preuzimanje i vraćanje uređaja će biti potpuno besplatno.

Za ovu uslugu moći ćete da se prijavite na sledeće načine:

• U aplikaciji Huawei Support

• na zvaničnom sajtu Huawei Srbija

• Putem telefona; Linija za pomoć Huawei Srbija: 0800 088880

Usluga “od vrata do vrata” je već aktivna i odnosi se na sve Huawei uređaje: pametne telefone, laptopove, tablete, pametne satove, rutere i modeme.

U međuvremenu, ukoliko se odlučite da lično posetite servisni centar, Huawei će besplatno dezinfikovati vaš uređaj. Najbliži Huawei servisni centar možete pronaći na ovom link-u.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.