HTC na dnu sa prihodima koji su 80% manji na godišnjem nivou

Izvor: ItRešenja.com, 09.Okt.2018, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTC na dnu sa prihodima koji su 80% manji na godišnjem nivou

HTC, kako je već duže poznato, ima velikih finansijskih poteškoća, što je posebno vidljivo u novim finansijskim rezultatima za mesec septembar ove godine.

Tajvanska kompanija je u septembru ostvarila prihode od 40,46 miliona američkih dolara, što je za čak 80,71% manje u odnosu na prihode ostvarene u septembru prošle godine.

Kompanija se na tržištu nastoji probiti sa novim proizvodima kao što su mobilnih uređaji sa podrškom za 5G mreže te pametni telefoni sa integrisanim >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << blockchainom (HTC Exodus na tržište stiže do kraja godine), ali i dalje se bavi i tržištem klasičnih pametnih telefona pa do kraja godine namerava predstaviti HTC U12 Life mobilni uređaj.

Takođe, kompanija je snažno ulagala u sektor headsetova za virtualnu stvarnost kroz svoj HTC Vive brand.

Izvor: IT Vesti

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.