HP predstavio nove proizvode

Izvor: ITsvet.com, 15.Okt.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HP predstavio nove proizvode

Kompanija Hewlett-Packard predstavila je nove proizvode iz grupe za grafiku i štampu i proizvode iz grupe za personalne sisteme. Prezentaciju najnovijih modela štampača održao je Bojan Živanović, menadžer za proizvode za individualne korisnike i mala i srednja preduzeća kompanije HP.Predstavljeni su modeli iz serija: Color LaserJet CP2020, Color LaserJet CM2320 MFP, LaserJet M1319f MFP, Color LaserJet CM1312 MFP i HP Color LaserJet CM6040/CM6030 MFP. Jovan Dimitrijević, direktor grupe za personalne sisteme kompanije HP, predstavio je modele iz serije ElitBook prenosivih računara, snažnu i stilizovanu seriju Compaq, napredna desktop rešenja, kao i seriju novih iPAQ smart telefona.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HP uredjaji iz grupe za grafiku i stampu (IPG)

Izvor: Economy.rs, 15.Okt.2008

Kompanija Hewlett-Packard danas je prezentovala najnaprednija resenja za stampu koja su predstavljena na trzistu u toku 2008. godine.

Nastavak na Economy.rs...

Apple upozorava na neispravne grafičke procesore u računarima MacBook Pro

Izvor: Mikro - PC World, 15.Okt.2008

Kompanija Apple je krajem prošle nedelje saopštila da računari iz serije MacBook Pro, proizvedeni prošle godine, sadrže neispravne grafičke procesore kompanije nVidia. Time se Apple pridružio drugim velikim proizvođačima prenosivih računara u SAD, uključujući kompanije Dell i Hewlett-Packard,...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.