Google za kraj godine sprema svoj savitljivi telefon

Izvor: B92, 06.Maj.2022, 08:14

Google za kraj godine sprema svoj savitljivi telefon

Tokom septembra 2021. godine, pojavile su se informacije o tome da Google sprema dva telefona sa fleksibilnim ekranima. Iako nijedan od njih još uvek nije objavljen, sada su se pojavili novi detalji.

Dojavljivač Ros Jang sugeriše da će bar jedan savitljivi Google telefon biti u opticaju do kraja godine, a imaće glavni displej koji je sličan onom koji ima Samsung Z Fold 4 (6,19 inča) ali uz manji spoljašnji displej id 5,8 inča.

Veruje se da bi objava Google Pixel >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fold telefona tokom četvrtog tromesečja mogla biti realna, jer se ne očekuje da će postojati problemi sa lancem snabdevanja displeja za nove Google fleksibilne telefone.

Očekuje se da će Google dosta pažnje posvetiti i korisničkom iskustvu i interfejsu na savitljivim ekranima, uz bolju integraciju aplikacija sa Androidom i "multi-size display" funkcijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Google bi krajem godine trebalo da lansira svoj savitljivi telefon

Izvor: Kamatica.com, 06.Maj.2022

Tokom septembra 2021. godine, pojavile su se informacije o tome da Google sprema dva telefona sa fleksibilnim ekranima. Iako nijedan od njih još uvek nije objavljen, sada su se pojavili novi detalji..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.