Google Play: Ovo su najbolje aplikacije i igre u 2016. godini

Izvor: B92, 13.Dec.2016, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Play: Ovo su najbolje aplikacije i igre u 2016. godini

Godina se bliži kraju, a to je pravo vreme da se osvrnemo na značajne aplikacije i igre koje su napravile senzaciju na Google Play Marketu.

GooglePlay je objavio svoju Best of 2016 listu za aplikacije i igre, a igre poput Pokémon Go i Nintendo Miitomo su napravile “bum”, iako postoji nekoliko naslova na listi koji možda nisu bili na “radaru” svima.

Ispod ćete naći “Best of 2016” globalnu listu Google Play Marketa aplikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i igara. Šta je to bilo na vrhu ove godine? Saznajte ispod:

Najbolje aplikacije i igre u 2016.

- Face Changer 2

- Lumyer – Photo & Selfie Editor

- Castbox – Podcast Radio Music

- Emoji Keyboard Pro

- MSQRD

- Pokémon GO

- Clash Royale

- Traffic Rider

- slither.io

- Dream League Soccer.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo su najbolje aplikacije i igre u 2016. godini

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Dec.2016

Godina se bliži kraju, a to je pravo vijreme da se osvrnemo na značajne aplikacije i igre koje su napravile senzaciju na Google Play Marketu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.