Google Maps savetuje kada je najbolje vreme za polazak na put

Izvor: B92, 16.Jul.2017, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Maps savetuje kada je najbolje vreme za polazak na put

Google Maps je jedna od onih aplikacija koju biste morali da imate na telefonu kada krenete na put, pošto može da bude od velike pomoći korisnicima kada treba naći određenu ulicu ili izbeći saobraćajne gužve.

Nova nadogradnja Google Mapsa korisnika savetuje i kada je najbolje vreme da krene na željeni put. Opcija je trenutno dostupna samo za korisnike Android uređaja.

Uz podatke o očekivanom vremenu dolaska i udaljenosti do željene lokacije, pojavljuje se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i nova koja savetuje korisnika u koje vreme bi trebalo da krene.

Aplikacija vreme računa na osnovu podataka o saobraćaju. Opcija nije baš potpuno precizna, jer ako vas savetuje da krenete pola sata ranije, ne kaže i koliko ćete vremena uštedeti.

Zvaničnici Google-a još nisu saopštili kada će nova opcija biti dostupna i korisnicima iOS uređaja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Google Maps savetuje kada je najbolje krenuti na put

Izvor: Radio 021, 16.Jul.2017

Google Maps se smatra aplikacijom koju morate imati na telefonu jer navodi korisnike kroz ulice i pomaže u izbegavanju saobraćajne gužve...S novom nadogradnjom, Google Maps vas savetuje i kada je najbolje vreme da krenete na željeni put...Nova opcija trenutno je dostupna samo za korisnike Androida....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.