Izvor: Tech-Lifestyle.com, 18.Feb.2024, 13:03

Garmin najavljuje veliko ažuriranje za vaš sat

Jedna od najinteresantnijih novih funkcija koje će stići na vaš zglob u narednim danima je praćenje temperature kože, koje će prikazivati kako se vaša prosečna noćna temperatura kože menja tokom vremena. Kada vaš Garmin sat uspostavi osnovnu vrednost, odstupanja mogu biti pokazatelj bolesti, povećane potrebe za oporavkom nakon vežbanja ili samo temperature prostorije u kojoj spavate.
Nakon novog ažuriranja, takođe ćete imati pristup Garminovom alatu za spavanje, kao i detekciji dremeža, koja identifikuje kratke periode sna tokom dana i uključuje ih prilikom određivanja koliko sna će vam biti potrebno da se oporavite tokom noći.
Alatka za merenje „Body Battery“ na vašem satu takođe dobija nadogradnju, i sada detaljnije analizira kako različiti faktori poput aktivnosti, stresa, noćnog sna i dremeža utiču na to koliko energije imate za sledeći dan. Satovi koji već ne nude mogućnost merenja snage prilikom trčanja i parametre poput dužine koraka, kadence i vertikalne oscilacije, to će sada raditi, pružajući vam uvide u vašu tehniku trčanja bez potrebe za dodatnim nosivim uređajem poput senzora na stopalu.
Prilagođene brojčanike sata su dobili nadogradnju, sa više opcija za prilagođavanje dostupnih u alatki FaceIt u Garmin Connect IQ, a ako imate Android telefon, sada ćete moći da vidite pregled slika koje vam se šalju putem aplikacija za razmenu poruka poput WhatsApp-a.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.