Film “Strelac” stiže u domaće bioskope

Izvor: ItRešenja.com, 17.Mar.2015, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film “Strelac” stiže u domaće bioskope

Na samom kraju marta Blitz Film vam predstavlja još jednu akciju surovu do srži!

Strelac (The Gunman ) dolazi u bioskope 26.03.

Akcioni triler Pjera Morela sa Šonom Penom u glavnoj ulozi pripoveda ljudsku priču o donošenju pogrešnih odluka ali i o bratstvu i junaštvu!

Dok je bio na zadatku sa svojim timom snajperista Džim Terier strelac broj jedan u timu ubija ministra rudarstva i energetike vlade u Kongu, ključne trgovinske grane u toj zemlji. Ovaj čin >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << lokalnoj vlasti zadaje velike probleme za ostvarivanje ciljeva. Terijer je nekoliko godina kasnije prinudjen da se vrati u Kongo…ali za petama mu je vojni eskadron plaćenih ubica koji imaju samo jedan cilj… a to je da Terijera liše života.

Strelac predstavlja prvi akcioni film Šona Pena, a po mišljenjima kritike slavni glumac se odlično snašao u ovoj roli i na veliko platno pored akcije doneo i kompletan lik Džima Terijera. Baziran po istoimenom romanu, Pen je dugo razmišljao da li da prihvati ulogu bojeći se da li će na pravi način ovekovečiti lik Džona Terijera u ovom ostvarenju. Pored Pena zapaženu ulogu je ostvario i Havijer Barden koji se u ovom filmu pojavljuje u ulozi negativca Feliksa.

Film je u domaćim bioskopima od četvrtka 26. marta!

Nastavak na ItRešenja.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Film Strelac od 26. marta na velikom platnu

Izvor: Story, 17.Mar.2015

Poznati reditelj Pjer Morel, koji se proslavio filmskim hitom 96 sati, nam i ovog puta donosi uzbudljivu akcionu priču koja konačno stiže u domaće bioskope. Od četvrtka, 26. marta možete pogledati ovu surovu akciju...Film Strelac (The Gunman) je akcioni triler Pjera Morela sa Šonom Penom u glavnoj...

Nastavak na Story...

Strelac (The Gunman) dolazi u bioskope 26. marta

Izvor: NaDlanu.com, 18.Mar.2015, 10:51

Na samom kraju marta Blitz Film vam predstavlja još jednu akciju surovu do srži!..Akcioni triler Pjera Morela sa Šonom Penom u glavnoj ulozi pripoveda ljudsku priču o donošenju pogrešnih odluka ali i o bratstvu i junaštvu!..Dok je bio na zadatku sa svojim timom snajperista Džim Terier strelac...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.