Facebook: Tehnički problemi krivi za prekid u radu WhatsAppa, Messengera i Instagrama

Izvor: Informacija.rs, 15.Mar.2019, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facebook: Tehnički problemi krivi za prekid u radu WhatsAppa, Messengera i Instagrama

Facebook je rekao da je "promena konfiguracije servera" kriva za najgori prekid u radu u njegovoj istoriji. Kompanija je objasnila da je to "pokrenulo niz problema" za njene platforme, uključujući i WhatsApp i Instagram. Zbog prekida, koji je trajao više od 14 sati, većina servisa kompanije bila je nedostupna korisnicima širom sveta. Od trenutka kada su problemi počeli prošao je skoro ceo dan pre nego što je kompanija izašla u javnost sa ovim objašnjenjem. Facebook kaže da se sada sve vratilo u normalu. Juče smo menjali konfiguraciju...

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

Facebook objavio razlog zbog kojeg nije funkcionisao

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2019

Kompanija Facebook okrivila je juče "promjenu konfiguracije servera" za najveći pad te društvene mreže u istoriji, gdje su njene aplikacije prestale raditi širom svijeta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.