Izvor: ItRešenja.com, 09.Okt.2012, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epson razvija nove Ultimicron panele za elektronska tražila

Seiko Epson korporacija razvila je nove HTPS TFT kolor panele za elektronska tražila koja se koriste za polu-profesionalne i napredne DSLR foto aparate. Novi paneli po prvi put su predstavljeni na Epsonovom štandu na sajmu Photokina 2012. koji je održan …The post Epson razvija nove Ultimicron panele za elektronska tražila appeared first on IT Rešenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Epson razvija nove Ultimicron panele

Izvor: ITsvet.com, 10.Okt.2012, 15:12

Seiko Epson korporacija, razvila je nove HTPS TFT kolor panele za elektronska tražila koja se koriste za polu-profesionalne i napredne DSLR foto aparate. Novi paneli po prvi put su predstavljeni na Epsonovom štandu na sajmu Photokina 2012. koji je održan u Kelnu u Nemačkoj od 18. do 23. septembra....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.