Easter egg kojim je želeo da zaprosi dragu, ima razočaravajući ishod

Izvor: B92, 13.Sep.2018, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Easter egg kojim je želeo da zaprosi dragu, ima razočaravajući ishod

Spider-Man je već nekoliko dana dostupan za igranje na Playstation 4 konzoli, i pored same priče, Insomniac Games je pripremio razne skrivene detalje za otkrivanje.

Jedan easter egg je trebao biti izuzetno zanimljiv i raznežujući, ali nažalost ima izuzetno razočaravajući ishod, piše Play.co.rs.

Jedan strimer, Tajler Šulc, je u maju zamolio developere da u velikom stilu zaprosi svoju dragu, tako što bi negde u igri stavili pitanje “Madison, will you marry me?”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Insomniac je to očigledno učinio, ali je problem u tom što su strimer i njegova devojka raskinuli petogodišnju vezu pre nego što je igra uopšte ugledala svetlost dana. Mnogi ljudi su kontaktirali strimera povodom ovog easter egga, i on je napravio video(koji je uklonjen) u kojem je otkrio da ga je devojka ostavila tri nedelje pre izlaska i otišla sa njegovim bratom, ali je ipak srećan što mu je barem Insomniac ispunio želju.

Stvarno tužan završetak, ali je problem je možda u tome što je strimer predugo čekao na Spajdija kako bi izvršio prosidbu.

Press F to pay respect

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.