E, SAD SMO SVE VIDELI! U ovoj igri, vi ste POBESNELA GUSKA iz pakla! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2019, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, SAD SMO SVE VIDELI! U ovoj igri, vi ste POBESNELA GUSKA iz pakla! (VIDEO)

Još je u razvoju.

Video igre imaju tu moć da nas odvedu na razna mesta i stave u razne uloge heroja, ili u ovom slučaju guske.

Igra koja je i bez zvaničnog imena, Untitled Goose Game, pre nekoliko meseci poprimila dosta pažnje je baš ova u kojoj igrate kao nadrndana guska koja ima zadatak da upropasti živote stanovnika inače mirnog mesta.

Untitled Goose Game is coming to Nintendo Switch + PC + Mac in 2019.

A new trailer and lovely website >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << at:https://t.co/mLLf8rWG4b

Add it to your Steam wishlist here: https://t.co/hWeMWTuJot pic.twitter.com/2ON9JdkSmZ

— House House (@house_house_) 28. август 2018.

Ova igra je prvobitno trebalo da se pojavi početkom ove godine, ali je sada iz studija House House stigla objava da će zbog nepredviđenih stvari izaći kasnije nego što je planirano.

U ulogu guske ćemo moći da uskočimo tek negde krajem ove godine, što i nije preterano veliko odlaganje, ali svakako moramo da se strpimo dok ne dobijemo priliku da zaigramo ovaj simpatični naslov.

A bit of news: due to circumstances beyond our control — see video — our goose game will not be arriving until later in 2019. This means we'll be able to make the best goose game possible! Thanks for your patience — we'll get this goose to you as soon as we can. pic.twitter.com/8BqbYw0wQb

— House House (@house_house_) 20. фебруар 2019.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.