Dizni ima više od 100 miliona pretplatnika na svom striming servisu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 18:32

Dizni ima više od 100 miliona pretplatnika na svom striming servisu

Odlično im ide...

Disney je uspeo da dostigne novi cilj. Kompanija je objavila da je tokom poslednjeg kvartala premašila brojku od 100 miliona pretplatnika svojih streaming video servisa. Od toga, 57.5 miliona pretplatnika ima Disney+, najnoviji streaming servis. ESPN je dostigao 8.5 miliona korisnika (u odnosu na 2.5 miliona od prošle godine), dok je Hulu povećao broj pretplatnika sa 27.9 miliona na 35.5 miliona u odnosu na prošlu godinu.

Here’s what’s coming >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to #DisneyPlus (US) in August!

8/7

Family Sunday’s S1E40 (ORIGINAL)

Hidden Kingdoms of China

Howard (ORIGINAL)

Muppets Now S1E02 (ORIGINAL)

One Day at Disney S1E36 (ORIGINAL)

The Peanuts Movie

Pixar in Real Life S1E10 (ORIGINAL) pic.twitter.com/tHeKTCuiqa

— Disney+ Updates (@moredisneyplus) July 17, 2020

Ovom rezultatu je, pored kvalitetne ponude video sadržaja sigurno doprinela i COVID-19 pandemija, koja je „naterala“ korisnike da sede kod kuće.

Disney je, na globalnom nivou prijavio prihode od 11.8 milijardi dolara, što je pad od 42 procenta u odnosu na isti period prošle godine. I ovde je svoje prste umešao COVID-19, zbog koje su zatvoreni zabavni parkovi, a kompanija je procenila da su zbog toga izgubili oko 3.5 milijardi dolara. Manji prihodi očekuju se i u narednom periodu. Čak i ako se zabavni parkovi otvore, radiće u limitiranom kapacitetu i sa mnogim ograničenjima za posetioce.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.