Digital Day 2014: Trendovi i izazovi digitalnih komunikacija

Izvor: marketingITD.com, 15.Apr.2014, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Digital Day 2014: Trendovi i izazovi digitalnih komunikacija

Četvrta po redu konferencija Digital Day održaće se ove godine 7. maja u Domu omladine, pod sloganom: „Povezani u pokretu” (Connected in Motion). Na konferenciji će biti reči o trendovima u digitalnim komunikacijama putem novih medija i izazovima sa kojima se marketinški stručnjaci susreću u ovom veoma dinamičnom segmentu.
Digital Day 2014 ispratiće tranziciju koja je za kratko vreme pomerila komunikaciju sa desktop i laptop računara na mobilne smart telefone i tablet uređaje. Predavači će predstaviti načine kako da se u moru informacija kojima su korisnici izloženi pronađe pravi pristup i „uhvati” pažnja potrošača kako bi se poslala željena poruka. Komunikacija putem novih medija predstavlja veliki izazov za marketinške stručnjake i jedino konstantnim usavršavanjem i praćenjem trendova može se ostati u tržišnoj utakmici.
Detalj sa konferencije Digital Day 2013

Preko 20 predavača i panelista iz oblasti digitalnog i interaktivnog marketinga svoje znanje i iskustvo koje su sticali na naprednim tržištima predstaviće se posetiocima ovogodišnje konferencije Digital Day.
Predavači koji su do sada potvrdili svoje prisustvo na stručnoj konferenciji su Ionel Naftanaila, menadžer projekata u IAB Europe, veteran digitalnog marketinga Rupert Slejd, jedan od lidera agencije PhD Worldwide za centralno-istočnu Evropu, Emil Pavlovski, direktor metodologije kompanije Gemius u Poljskoj, Calin Rotarus, jedan od najiskusnijih stručnjaka digitalnog oglašavanja u Rumuniji, dok će Akoš Sabo, šef Sektora poslovnog razvoja i prodaje digitalnih oglasa mađarske digitalne agencije Adaptive Media, govoriti o temama iz oblasti sve popularnijeg mobilnog marketinga.
Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem online prijave na sajtu IAB Serbia www.iab.rs, a blagovremenom prijavom ostvarujete pravo na povoljniju cenu kotizacije (za prijave do 27.4. cena je 7 000 RSD, dok je od  28.4. puna cena 8 000 RSD).
Program konferencije možete pogledati u našem Kalendaru: Digital Day 2014.
The post Digital Day 2014: Trendovi i izazovi digitalnih komunikacija appeared first on marketingITD.

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.