Izvor: ItRešenja.com, 23.Okt.2023, 12:05

Deveta RSNOG konferencija 9. novembra u Beogradu

Godišnja konferencija Grupe mrežnih operatora Srbije – RSNOG biće održana 9. novembra 2023. godine u Muzeju nauke i tehnike u Beogradu. Konferencija će okupiti domaće i inostrane stručnjake koji će ponuditi svoja iskustva, razmišljanja i predloge kako da internet bude brži, pouzdaniji i bezbedniji. Predavanja Uvodno predavanje o upotrebi DNS sistema za podizanje nivoa bezbednosti […] The post Deveta RSNOG konferencija 9. novembra u Beogradu appeared first on It Resenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Deveta RSNOG konferencija 9. novembra u Beogradu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Okt.2023

Konferencija će okupiti domaće i inostrane stručnjake koji će ponuditi svoja iskustva, razmišljanja i predloge kako da internet bude brži, pouzdaniji i bezbedniji...Uvodno predavanje o upotrebi DNS sistema za podizanje nivoa bezbednosti mreža operatora održaće Andronikos Kirjaku iz kompanije...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.