Dani tehnološkog umeća – Datum 2008

Izvor: Mikro - PC World, 19.Nov.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani tehnološkog umeća – Datum 2008

U beogradskom hotelu Hyatt Regency je u utorak 18. novembra održana prva u nizu konferencija pod nazivom Datum 2008 (DAni Tehnološkog UMeća). Konferencija je osmišljena kao serija stručnih manifestacija namenjenih IT profesionalcima i korisnicima visokotehnoloških proizvoda, na kojima će biti predstavljena najnovija dostignuća, usluge i proizvodi. Prva konferencija je posvećena poslovnom softveru koji se razvija u Srbiji, tačnije rešenjima iz oblasti kompanijskog planiranja resursa (Enterprise Resource Planning, ERP). Predavači na konferenciji su bili stručnjaci iz najpoznatijih domaćih preduzeća koja razvijaju ERP softver, kao što su AB Soft, Digit, IIB, M&I Systems itd. Na konferenciji Datum 2008 učestvovalo je oko 500 posetilaca. (G.B.)

Nastavak na Mikro - PC World...






Povezane vesti

ERP sistemi na stručnoj konferenciji DATUM

Izvor: Capital.ba, 18.Nov.2008, 11:37

BEOGRAD, Domaći ERP (Enterprise Resource Planning) sistemi, podržani CRM i BI funkcionalnostima, biće predstavljeni na stručnoj konferenciji  'Dani tehnološkog umjeća' (DATUM), posvećenoj srpskom poslovnom softveru, koja će biti održana danas u Beogradu.  Skup u hotelu 'Hajat' u organizaciji...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mikro - PC World. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mikro - PC World. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.