DRAMA Biciklistu pregazio kamion, a on prošao sa par ogrebotina

Izvor: Blic, 21.Dec.2014, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA Biciklistu pregazio kamion, a on prošao sa par ogrebotina

Nadzorne kamere u Ningbou, gradu u istočnoj kineskoj provinciji Zhejiang, snimile su neverovatan događaj - šleper na jednoj raskrsnici pregazio je biciklistu koji mu se našao na putu.

Na dramatičnom snimku se vidi kako vozač kamiona, očigledno ne primećujući muškarca na biciklu, skreće udesno i prelazi preko bicikliste.

Ali, nakon nesreće desilo se nešto neverovatno. Biciklista je uspeo da preživi udes, a prošao je sa samo nekoliko ogrebotina. Imao je ogromnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sreću jer ga nijedan od ogromnih kamionskih točkova nije ni zakačio.

Na snimku se može videti biciklista koji nakon nesreće, verovatno i sam u čudu da je živ, sedi na asfaltu pored svog smrskanog bicikla.

VIDEO > Jači od šlepera:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.