Company of Heroes 2 besplatan do pondeljka

Izvor: B92, 07.Dec.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Company of Heroes 2 besplatan do pondeljka

U svojim slavnim danima proteklih decenija, Relic Entertainment je napravio neke od najboljih strategija u realnom vremenu svih vremena, i tu se i svakako ubraja odlični Company of Heroes 2, igra koja je već u startu bila dobra, ali je onda s godinama postajala sve bolja i bolja zahvaljujući pažljivom osluškivanju igrača i onoga što oni žele i traže. Ako izuzmemo gomilu mikrotransakcija.

Zašto danas pominjemo ovaj klasik iz 2013. godine? Zato što je SEGA, koja je vlasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << franšize, rešila da časti povodom petogodišnjice igre na najbolji mogući način – dajući svima besplatno igru za kolekciju na vašem Steam nalogu!

Tako je, dovoljno je da preuzmete igru narednih dana (do ponedeljka) na Steamu besplatno, i ona će zauvek ostati u vašoj biblioteci.

Pored osnovne igre koja je besplatna, i veliki broj DLC paketa je na ogromnim sniženjima i do 90%, pa možete pazariti i celu kolekciju po sasvim korektnim cenama. Ova akcija pravo niodkuda nas je naterala da se zapitamo - spremaju li nam to Relic i SEGA Company of Heroes 3?

Nadamo se samo da neće proći kao i Dawn of War 3…

U svakom slučaju, požurite da preuzmete svoju kopiju igre, jer ponuda važi samo do ponedeljka, a onda se prepustite i uživajte u čarolijama strategije!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.