ČEMU SLUŽI, A UZ TO I NE RADI! Šta se to UVEK nalazi u dnevnim sobama sitkoma!

Izvor: Blic, 08.Jan.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEMU SLUŽI, A UZ TO I NE RADI! Šta se to UVEK nalazi u dnevnim sobama sitkoma!

Uvek su dnevne sobe skoro pa isto opremljene u američkim sitkomima, mi smo primetili neke stvari koje su uvek provlače, a nikada ne koriste!

Odličan je samo za kraj epizode ili ako se nešto "jako bitno" desilo u vestima.

Tako zelene, tako zdrave, tako....nikada zalivane.

Ili četvoro...ili...

Odlična fora za neočekivane goste koji nikada nemaju ništa drugo pametno da rade osim da "uleću" u kadar.

Ok, možda ga ponekada i koriste, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali samo kad pomeraju stvari sa jedne fotelje na drugu, obično kada glume nervozu.

Zašto nikada nije mačka?

Ok, verovatno su stigle iz Ikeje ili slično, ali tehnički gledano obično slike na zidu imaju oni koji u seriji glume "besparicu", pa ko je onda to kupio?

Gde li se uopšte kupuju knjige bez imena?

Obratite pažnju na sto iza, onaj koji izgleda da je napravljen od krila aviona ili nešto slično. Da, takve stolove možete da vidite samo u ekstra skupim buticima u Los Anđelesu, ali Alan iz "Dva i po muškarca" koji radi kao kiropraktočar teško da sebi može to da priušti ili ćemo početi da sumnjamo u njegov račun u banci!

U svakoj seriji, ali u svakoj se nalazi stočić pored kauća i na njemu lampa koju obično u nekom periodu serije neko i sruši.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.