Battlefield V nas vodi na novo bojno polje VIDEO

Izvor: B92, 24.Okt.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Battlefield V nas vodi na novo bojno polje VIDEO

Battlefield V će uskoro obeležiti čitavih godinu dana postojanja, ali DICE ne posustaje sa novinama.

Pred igrače stavlja potpuno novo poglavlje ratovanja i sa evropskih bojišta ih seli na Pacifik.

Kao što je i bilo najavljeno prethodnih meseci, sada je i zvanično predstavljeno peto poglavlje igre koje je potpuno besplatno za sve igrače.

Novo poglavlje nam donosi nove mape i nove oružane snage sa kojima ćemo se boriti. Klima u ovom delu sveta zahteva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i drugačiju vatrenu moć, a i tradicionalni mačevi će biti dostupni u borbi, prenosi Play.

Japanske letelice su tu, M4 Sherman tenkovi će gaziti po ratištu, a očekuje nas još dosta novih stvari. Imajte u vidu da neće sve biti dostupno od prvog dana, već će developeri postepeno dodavati sve više novina.

U čast odlaska na Pacifik, dobili smo i fantastični trejler koji obiluje akcijom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.