BROJ TELEFONA - TO JE TO! Fejsbukova verifikacija u dva koraka je sada SASVIM DRUGAČIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BROJ TELEFONA - TO JE TO! Fejsbukova verifikacija u dva koraka je sada SASVIM DRUGAČIJA

Lepo.

Sigurnosni eksperti već neko vreme ukazuju na to da je verifikacija u dva koraka sigurniji metod kojim možemo da zaštitimo naše naloge, u poređenju sa tradicionalnim metodama koje uključuju korišćenje korisničkog imena i lozinke. Mnoge kompanije i servisi su implementirali verifikaciju u dva koraka kao opciju, a Facebook je nedavno najavio neke izmene za ovaj sistem.

Prema Facebookovoj objavi, kompanija kreira izmene za svoj sistem verifikacije u dva koraka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi on bio lakši za podešavanje i korišćenje. Jedna od ovih promena uključuje i uklanjanje potrebe davanja informacija o broju mobilnog telefona tokom procesa registracije. Ovo će biti od koristi onim korisnicima koji radije ne bi da registruju svoj broj telefona.

Kreiran je uređaj koji može da ČUJE GLASOVE u vašoj glavi! (VIDEO)

Facebook ističe da je ovom promenom omogućeno lakše korišćenje eksternih apliakcija za verifikaciju, kao što su Google Authenticator i Duo Security, kako na desktop sistemima tako i na mobilnim uređajima, jer unošenje mobilnog telefona više nije obaveza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.