Ako su vam dosadili klasični satovi, isprobajte ono štoje spreimo LG

Izvor: Blic, 09.Feb.2017, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako su vam dosadili klasični satovi, isprobajte ono štoje spreimo LG

Dugo očekivani LG pametni satovi napokon su danas predstavljeni. Premijeru su imali Watch Style i Watch Sport napravlejni u saradnji s Guglom.

Oba telefona su prvi modeli koji imaju instaliran Android Wear 2.0. LG Watch Style je manji, i jeftiniji sat. Ima okrugli displej od 1.2 inča uz 360x360 rezoluciju kao i P-OLED displej. Sat ima ambijentalni senzor svetla, blutut i Wi-Fi konekciju. Pokreće ga Snapdragon Wear 2100 čipset uz 512MB RAM i 4GB memorije. Sasvim solidne brojek >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za jednam smartvoč.

Uparen je sa baterijom od 240mAh koja se bežično puni a koštaće 249 dolara za model od titanijuma i onaj u srebrnoj boji. Takođe, ovaj model je u ponudi i u roze zlatnoj (rose gold) boji i on će se prodavati za 279 dolara.

Sat koji je dizajnerski veoma lepo urađen i izgleda elegantno napravljen je od nerđajućeg čelika a uz to je i vodootporan.

Drugi model koji ej LG predstavio, pa i po svom imenu i po izgledu namenjen je sportskim tipovima. Watch Sport je veći, ima 1.38 inača, takođe P-OLED displej, ali bolju rezoluciju od 480x480. Uz to, imaće Snapdragon Wear 2100 čipset, 768MB RAM i jaču bateriju od 430mAh. Za cenu od 349 dolara možete da dobijete model koji će se proizvoditi u crnoj i tamno plavoj boji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.