Aatrox, Akali i Xayah nerfovani u novom League of Legends peču

Izvor: ItRešenja.com, 17.Sep.2019, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aatrox, Akali i Xayah nerfovani u novom League of Legends peču

Riot je izbacio listu novih promena, koje čine peč 9.18 i poslednji pre nego što dobijemo veliki 9.19, koiće se koristiti na Svetskom League of Legends šampionatu.

Ovaj peč se ipak najviše fokusirao na nerfovima za meta-dominatne heroje, kao što su Aatrox, Akali i Xayah. Aatrox će od sada imati znatno slabiju lejning fazu, pošto mu je umanjen heal pri udaranju kripova. Ovo drastično smanjuje njegovu izdrživost, pa će od sata biti lakše da ga oterate sa vašeg lejna.

>> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << />Akali je takođe dobila nerf u ranim fazama meča. Prvo korišćenje njenog ultija više neće stanovati, dok će drugo raditi manje štete. Cooldown prvog nivao njenog ultija je takođe povećan.

Xayah jejoš jedan heroj koji je nanosio previše sigurne štete na početku mečeva. Zbog toga je Riot odlučio da joj smani armor na početku i da joj poveća cooldown na njenom ultiju.

Što se tiče bafova, Lee Sin, Ekko i Teemo mogu da budu zadovoljni, ali opet ono što je najvažnije sada, je taj peč 9.19, koji bi trebao da stigne svakog dana. Svetski šampionat počinje za nešto više od 20 dana, što će dati dovoljno vremena igračima da se spreme za največi League of Legends turnir godine.

Izvor: Klan RuR

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.