ADATA predstavlja novu ponudu dodatne opreme za mobilne uređaje

Izvor: ItRešenja.com, 29.Avg.2018, 02:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADATA predstavlja novu ponudu dodatne opreme za mobilne uređaje

ADATA je danas predstavila novu bogatu ponudu dodatne opreme za mobilne uređaje koja zadovoljava potrebe različitih mobilnih životnih stilova, uključujući 3-u-1 i 2-u-1 Lightning kablove, adapter USB-C na Micro USB, USB-C na USB-A hub s priključcima i niz drugih kablova za sinhronizaciju i punjenje.

ADATA 3-u-1 Lightning kabl za sinhronizaciju/punjenje

ADATA 3-u-1 Lightning kabl sa Apple-ovim MFi sertifikatom namenjen je osobama koje koriste dosta različitih uređaja >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << u pokretu. Kabl ima zamenljive priključke Lightning, Micro USB i USB-C za lako punjenje i sinhronizaciju Apple uređaja, kao i uređaja sa konektorima Micro USB i USB-C. Kabl nudi brzo i efikasno punjenje do 2,4 A[i]i dolazi sa robusnim, najlonom obloženim omotačem koji ga štiti od deformacija i zaplitanja. U kombinaciji s višeslojnom konstrukcijom i širokim bakarnim žicama 22AWG sa slojem kalaja i zaštitom od korozije, kabl nudi učinkovito punjenje, izvanrednu trajnost i sprečava elektromagnetnu interferenciju.

ADATA 2-u-1 kabl za sinhronizaciju/punjenje

ADATA 2-u-1 Lightning kabl, baš kao i njegov 3-u-1 rođak, omogućava efikasno punjenje, trajnost i sprečavanje elektromagnetne interferencije. Dolazi sa zamenljivim Lightning i Micro USB konektorima i sa dužim kablom od dva metra koji omogućuje veću fleksibilnost u sobama sa teže dostupnim utičnicama. U ponudi će se uskoro i naći i ADATA 2-u-1 kablovi Micro USB/USB-C 2.0 i 2-u-1 USB-C/Micro USB 3 koji takođe imaju zamenljive konektore, što uklanja potrebu za nošenjem dva kabla za punjenje i sinhronizaciju više uređaja sa sistemom Android i drugih vrsta uređaja kada ste u pokretu.

ADATA adapter USB-C na Micro USB 2.0

ADATA adapter USB-C na Micro USB kompaktan je i praktičan alat koji je idealan za upotrebu kod kuće ili u kancelariji. Bez obzira na to imaju li korisnici konzolu za igru sa konektorom USB-C, pametni telefon, napajanje ili sve navedeno, uz ovaj adapter mogu uživati u naprednoj kompatibilnosti uz fleksibilnost korišćenja Micro USB kabla sa svojim USB-C uređajima.

ADATA USB-C na USB-A 3.1 hub

Još jedan praktičan alat, posebno za vlasnike laptopova sa samo jednim USB-C konektorom, jeste ADATA USB-C na USB-A 3.1 hub. Dizajniran sa USB napajanjem, ovaj hub može da napaja laptopove i istovremeno povezuje i napaja druge uređaje putem tri USB-A konektora.    

ADATA kabl USB-C na USB-C 3.1

ADATA kabl USB-C na USB-C 3.1 omogućuje korisnicima da uživaju u svim prednostima standarda USB-C. Ima ugrađen čip koji povećava snagu prenosa na 60 W. Podržava brzine standarda USB 3.1 Gen 1 za brzo punjenje i veliki propusni opseg za video zapise visoke rezolucije. Može prenositi velike datoteke s jednog uređaja na drugi brzinama do 5 Gb/s1.

Posebno dugi kablovi od 2 m

ADATA je predstavila i tri nova posebno duga kabla za sinhronizaciju i napajanje dužine dva metra. Ovi kablovi omogućavaju8 lakše korišćenje i fleksibilnost u prostorijama sa nepraktičnim ili teško dostupnim smeštanjem utičnica. Među njima su ADATA Lightning Cable 2M, Micro USB Cable 2M i USB-C to USB-A 2.0 Cable 2M.

[i]Stvarne performanse mogu se razlikovati u zavisnosti od uređaja koji se koristi sa kablovima.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.