ADATA eksterni hard disk HD770G – prvi na svetu sa RGB osvetljenjem

Izvor: ItRešenja.com, 10.Dec.2019, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADATA eksterni hard disk HD770G – prvi na svetu sa RGB osvetljenjem

Kompanija ADATA je početkom godine izbacila novi hard disk, koji se sasvim sigurno istakao svojim karakteristikama i dizajnu za koji je dobio prestižnu nagradu „d&i“ sajma Computex.

Najvažnije karakteristike uređaja su RGB osvetljenje, najnoviji interfejs USB 3.2 i vojna izdržljivost jednog ratnika, po rečima same kompanije. Upečatljivi svetlosni efekti na prvi pogled odvlače pažnju od njegovih unutrašnjih prednosti poput izuzetne brzine prenosa podataka i velikog kapaciteta >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << od čak 2TB. Usklađenost sa standardom MIL-STD-810G čini ga otpornim na pad do 1,22 metra i na ometače iz okruženja poput vlage i prašine. Čvrsta troslojna konstrukcija koja se sastoji od zaštitnog silikonskog kućišta, daje sigurnost da uskladišteni podaci ne mogu biti oštećeni u slučaju iznenadnih nezgoda.

Sveopšti utisak koji nam ovaj eksterni hard disk odaje je pozitivan. Njegova brzina prenosa podataka i veliki kapacitet memorije, čine ga pogodnim za sve vrste korisnika. Šareni svetlosni snopovi pružaju atraktivniji izgled, a silikonska tekstura doprinosi većoj sigurnosti .

Specifikacija

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.