Veselji: Poziv osumnjičenima u Hag udarac za OVK

Izvor: RTS, 20.Jul.2019, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselji: Poziv osumnjičenima u Hag udarac za OVK

Predsednik Skupštine Kosova i lider PDK Kadri Veselji reagovao je nakon novih poziva iz Specijalnog suda za bivšeg portparola OVK Jakupa Krasnićija i bivšeg člana Vrhovnog štaba Sokolja Bašotu, ocenivši da je to udarac za OVK i njenu borbu, prenose kosovski mediji.
Kadri Veselji je, kako prenosi RTK naveo da je "sa žaljenjem" primio vest o pozivu Specijalnog suda za bivšeg portparola OVK Jakupa Krasnićija, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nakon što je prethodno pozvani i bivši načelnik štaba OVK Bislim Zurapi, bivši komandant Operativne zone Dukađini Ramuš Haradinaj, kao i nekadašnji pripadnik OVK Sokolj Bašot.

"Ovo je udarac za moje drugove, OVK i našu borbu, ali siguran sam da ćemo i ovaj izazov zajedno prevazići sa hrabrošću i ojačati od njega", napisao je Veselji na svojoj Fejsbuk stranici.
Kadri Veselji je, kaže, uveren da će se oni opet vratiti nevini i ponosni jer je pravo bilo i ostaje na njihovoj strani.
"A mi smo bili na pravoj strani istorije", napisao je Veselji na Fejbuku, prenose kosvski mediji na srpskom.  
Pogledaj vesti o: Hag,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Veselji: Pozivi Suda udarac za OVK

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jul.2019

PRIŠTINA - Predsjednik skupštine Kosova Kadri Veselji ocijenio je da su pozivi iz Specijalnog suda u Hagu za bivšeg portparola terorističke OVK Jakupa Krasnićija i bivšeg člana Vrhovnog štaba Sokolja Bašotu udarac za OVK i "njenu borbu".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.