Tokom ugradnje pejsmejkera Šešelju pronađeno srce

Izvor: Njuz.net, 13.Jan.2012, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom ugradnje pejsmejkera Šešelju pronađeno srce

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Prema prvim informacijama u Šešeljevom srcu nije pronađena Velika Srbija

HAG, 13. januar 2012, (Njuz) - Tokom operacije ugradnje pejsmejkera, lekari u Hagu nedvosmisleno su se uverili da predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ima srce, saznaje Njuz.
Portparolka Haškog tribunala Nerme Jelačić priznala je da je Vojislav Šešelj relativno kasno podvrgnut hirurškoj intervenciji na srcu, a kao razlog je navela uvreženo mišljenje da najokoreliji nacionalisti i oni kojima se u Hagu sudi za ratne zločine i zločine protiv čovečnosti, zapravo nemaju srce.
- Iako je optuženi Šešelj imao ozbiljnih zdravstvenih problema, jednostavno nikome nije palo na pamet da mu proveri stanje srca, pošto niko od nadležnih nije mogao da pretpostavi da odgovorni za ono što se tokom devedesetih događalo na Balkanu uopšte imaju srce - izjavila je Jelačićeva.
- Odluka da se ipak uradi EKG doneta je nakon što se neko od prisutnih prisetio čestih izjava pacijenta da mu je Velika Srbija i dalje u srcu - rekla je ona - Kada je Šešelj podvrgnut pregledu kod kardiologa, sa zaprepašćenjem smo ustanovili da on u grudima ima pravo pravcato ljudsko srce i da je ono u dosta lošem stanju. Nakon toga je odmah podvrgnut operaciji.
Jelačićeva je, međutim, odlučno demantovala glasnine da je tokom operacije na Šešeljevom srcu primećena Srbija, kako ona u njenim današnjim granicama sa ili bez Kosova i Metohije, tako i ona velika za koju se optuženih dosledno zalagao svih ovih godina.
Veljko Popović
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.