Ten Hag posle nove bruke: Kriza nije prava reč

Izvor: B92, 17.Sep.2023, 14:01

Ten Hag posle nove bruke: Kriza nije prava reč

Menadžer Mančester junajteda Erik Ten Hag demantovao da se njegov tim nalazi u krizi posle poraza na svom terenu od ekipe Brajtona u petom kolu Premijer lige.

Mančester junajted je u subotu popodne na "Old trafordu" poražen od Brajtona rezultatom 3:1.

"Crveni đavoli" se nalaze tek na 13. mestu sa dve pobede i čak tri poraza. Mančester junajted će u narednom kolu Premijer lige gostovati ekipi Barnlija. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Mislim da kriza nije prava reč za ovo što nam se događa. Svi se trudimo i verujem da ćemo uskoro pokazati što se od nas očekuje. Naravno da smo razočarani, ovo nije način na koji smo očekivali nastavak sezone nakon reprezentativne pauze", rekao je Ten Hag i nastavio:

"U prvom poluvremenu imali smo dosta prilika koje nismo iskoristili, pa je bilo dosta razočaranja u svlačionici. Jasno, razloga za brigu ima, ekipa mora da igra bolje, pojedini igrači moraju da preuzmu veću odgovornost. Verujem da će se to uskoro da se dogodi", rekao je Ten Hag.

Mančester junajted će 20. septembra da gostuje Bajernu u prvom kolu Lige šampiona.

"Moramo da se držimo zajedno, preokrenućemo mi ovo. Moramo da se držimo našeg plana. Na poslednja tri meča se videlo da možemo da igramo dobro i da stvaramo šanse. Međutim, moramo da napravimo neka poboljšanja u igri", zaključio je Ten Hag.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.