Ten Hag odbio Bajern, ostaje na klupi Ajaksa

Izvor: RTS, 20.Jun.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ten Hag odbio Bajern, ostaje na klupi Ajaksa

Trener fudbalera Ajaksa Erik ten Hag produžio je ugovor do 2022. godine posle sjajne sezone, "duple krune" u Holandiji i plasmana u polufinale Lige šampiona, objavio je slavni klub iz Amsterdama.
Ten Hag je nagrađen za odlične rezultate dve godine dužom saradnjom u odnosu na prethodnu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Zvanično najbolji trener holandskog prvenstva već u prvoj sezoni u Ajaksu napravio je bum na evro-sceni, kako igrom tako i rezultatima, gde se izdvajaju pobede u Madridu nad Realom (4:1) i nad Juventusom u Torinu (2:1) u nokaut fazi Lige šampiona.
Ten Hag, koji je ranije vodio Utreht, drugi tim Bajerna i Go Ahed Igls, odbio je sve ponude i interesovanje Bajerna kako bi ostao u Ajaksu.
Veliki doprinos uspesima "kopljanika" dao je i srpski reprezentativac i desetka Ajaksa Dušan Tadić.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sjajne vesti za Ajaks, danas je pao vrlo važan potpis! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2019

Izuzetna generacije se neće tek tako raspasti...Kako je obelodanjeno od starne kluba iz Amsterdama, trener Erik ten Hag je parafirao novi ugovor sa "Kopljanicima"...Tvorac velikog uspeha je potpisao saradnju, koja traje do leta 2022. godine...Ovaj 49-godišnji stručnjak je u Ajaks stigao 2017. godine,...

Nastavak na Sportske.net...

Trener Ajaksa produžio saradnju na još dve godine

Izvor: Radio 021, 20.Jun.2019

Trener "Kopljanika" iz Amsterdama Erik ten Hag produžio je ugovor na još dve godine, preneli su holandski mediji...On je dobru sezonu svoje ekipe krunisao novim ugovorom, pa se tako na vernost svom klubu obavezao do juna 2022. godine...Finansijski detalji ugovora nisu objavljeni, a Hag pred sobom ima...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.