Ten Hag: Kad Marsijal igra, imamo najbolje rezultate

Izvor: B92, 13.Apr.2023, 15:47

Ten Hag: Kad Marsijal igra, imamo najbolje rezultate

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag izjavio je da njegova ekipa najbolje igra kad je na terenu Entoni Marsijal.

Fudbaleri Mančester junajteda u četvrtak uveče od 21.00 dočekuju ekipu Sevilje u prvoj utakmici četvrtfinala Lige Evrope.

"Vi kažete da sam branio Marsijala, ali ja samo ukazujem na statistiku. Statistika vam govori o trenutku kada je na terenu, vreme koje mu je potrebno za gol je zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << manje. Kada je on u timu, mislim na utakmice protiv Mančester sitija i Liverpula, igramo naš najbolji fudbal i imamo najbolje rezultate kao tim", rekao je holandski stručnjak.

"Prednost je bila i to što možemo polako da ga vraćamo u tim, da mu damo minutažu i navikavanje na utakmice na najvišem nivou. Već protiv Evertona je bio spreman da počne utakmicu. Sevilja je osvojila Ligu Evrope najviše od svih klubova u Evropi, tako da je to sjajan rekord i moramo toga da budemo svesni, jer je to njihova meta", istakao je Ten Hag.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.