Ten Hag: Greške nas koštale, moramo da se držimo zajedno

Izvor: B92, 04.Okt.2023, 09:49

Ten Hag: Greške nas koštale, moramo da se držimo zajedno

Mančester junajted je poražen i u drugom meču u A grupi Lige šampiona.

Posle poraza u Minhenu od Bajerna (4:3), izgubili su i kod kuće od Galatasaraja i to sa 3:2, iako su dva puta vodili.

Katastrofalna greška Andrea Onane vodila je do penala i isključenja Kazemira, pa je Junajted od 77. minuta igrao sa desetoricom.

Gosti su to iskoristili da preko Ikardija postignu treći gol i pobede.

Erik ten >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hag, menadžer Mančester junajteda, posle šestog poraza u sezoni u deset mečeva u svim takmičenjima, kaže da nema druge nego da se ekipa drži zajedno u krizi.

"Dva puta smo vodili i imali kontrolu utakmice. I onda su usledila greške, rekao bih fundamentalne greške koje obično ne pravimo. To se ne sme dozvoliti na ovom nivou. Kaznjeni smo za to. Teško je kontrolisati sve, ali zajedno smo u ovome. Ne radi se o pojedincu koji pravi greške, već o timskim greškama i otuda nema pobeda. Ovo je bilo nepotrebno, jer smo dva puta imali prednost", kaže Ten Hag.

Onana je napravio grešku kao i u meču sa Bajernom.

"Moram da pričam sa igračima, ali naravno i sa Andreom. Podržaću ga jer je on sjajan golman", kaže Ten Hag.

Ne želi da prizna da je sve izgubljeno.

"Sve je otvoreno. Imamo još četiri meča i naredne dve su utakmice sa Kopenhagenom. Svaki meč je težak, ali znamo šta moramo da uradimo. Na nama je da ostanemo u životu u grupi i sačuvamo izglede da prođemo dalje", zaključio je Ten Hag.

Rasmus Hojlund je bio jedina svetla tačka u porazu. Postigao je dva lepa gola, a još jedan mu je poništen.

On je sa tri gola trenutno najbolji strelac u ovoj sezoni Lige šampiona.

"Moramo da imamo na umu da ne smemo da primimo gol ubrzo pošto ga postignemo. To nam se desilo već na nekoliko utakmica. Analiziraćemo sve detaljno, pričati o tome. Težak je ovo period, ali moramo da se držimo zajedno, to je jedino kako možemo da izađemo iz krize", rekao je napadač Junajteda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.