TADIĆ: MLADIĆ I HADŽIĆ BIĆE UHAPŠENI AKO SU U SRBIJI

Izvor: Kurir, 04.Nov.2010, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TADIĆ: MLADIĆ I HADŽIĆ BIĆE UHAPŠENI AKO SU U SRBIJI

VUKOVAR - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas u Vukovaru da će odbegli haški optuženici Ratko Mladić i Goran Hadžić, ako su u Srbiji - biti uhapšeni. "Srbija je do sada izručila 44 optužena. Uveravam vas da ne postoji nijedna prepreka

VUKOVAR - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Vukovaru da će odbegli haški optuženici Ratko Mladić i Goran Hadžić, ako su u Srbiji - biti uhapšeni.

"Srbija je do sada izručila 44 optužena. Uveravam vas da ne postoji nijedna prepreka da se taj proces završi do kraja", izjavio je Tadić u Vukovaru odgovarajući na pitanje hrvatskih novinara o preostalim haškim optuženicima. Tadić je istakao da je vreme za hapšenje Mladića i Hadžića bilo "juče", i da Srbija čini sve da završi taj proces.

Predsednik Srbije je konstatovao da u Hrvatskoj možda postoje predrasude kada je reč o spremnosti Srbije da okonča saradnju sa Haškim tribunalom, i poručio da niko ne treba da sumnja da po tom pitanju Srbija čini sve što je u njenoj moći.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.