NOVO IME! OVAJ ALBANAC IDE U HAG! Telefonirao iz zatvora u Podujevu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2019, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVO IME! OVAJ ALBANAC IDE U HAG! Telefonirao iz zatvora u Podujevu!

Bivši pripadnik takozvane Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) Osman Karpuzi, kojeg je 1999. godine Unmik hapsio zbog umešanosti u bombaške napade na Srbe u Lipljanu, pozvan je u Specijalni sud za zločine OVK u Hagu, gde treba da se pojavi 13. marta.

RTK2 prenosi da je to potvrdio sam Karpuzi u emisiji RTK na albanskom, u telefonskom razgovoru iz zatvora visoke bezbednosti u Duzu kod Podujeva, gde se trenutno nalazi.

Prištinski mediji navode da je on tu smešten nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je izručen iz Albanije, gde je služio zatvorsku kaznu zbog pokušaja ubistva iz 2005. godine.

- Nalazim se u Zatvoru visoke bezbednosti u Duzu. Dobio sam poziv od Specijalnog suda. U pozivu se navodi da moram da idem tamo 13. marta - rekao je u telefonskom razgovoru Karpuzi, koji je rođen u opštini Lipljan.
Pogledaj vesti o: Hag,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.