NAŠAO SMRT U VODI: Utopio se haški osuđenik u jezeru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020, 22:38

NAŠAO SMRT U VODI: Utopio se haški osuđenik u jezeru (FOTO)

Mucić, koji se već odavno nalazio na slobodi, bio je strastveni ribar i ronilac

U Jablaničkom jezeru u subotu je pronađeno telo haškog osuđenika Zdravka Pave Mucića (75) iz Konjica, čiji je nestanak prijavljen dan ranije, prenosi Avaz pozivajući se na potvrdu iz nadležnog tužilaštva.

. Pretpostavlja se da se utopio, ali je naređena obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Zdravko Mucić oslobođen je 2003. godine iz pritvora Haškog suda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon odluke o njegovom privremenom puštanju na slobodu nakon što je odslužio dve trećine kazne.

Mucić je osuđen na devet godina zatvora zbog zločina nad srpskim zarobljenicima logora Čelebići u srednjoj Bosni 1993/94 godine.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haški osuđenik se utopio u Jablaničkom jezeru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2020, 08:35

U Jablaničkom jezeru u subotu je pronađeno telo haškog osuđenika Zdravka Pave Mucića (75) iz Konjica, čiji je nestanak prijavljen dan ranije, prenosi Avaz pozivajući se na potvrdu iz nadležnog tužilaštva. ..Mucić, koji se već odavno nalazio na slobodi, bio je strastveni ribar i ronilac...Pretpostavlja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

UTOPIO SE HAŠKI OSUĐENIK ZDRAVKO MUCIĆ: Bio iza rešetaka zbog zločina nad srpskim zarobljenicima

Izvor: Kurir, 20.Jul.2020

Haški osuđenik Zdravko Mucić utopio se tokom vikenda u Jablaničkom jezeru u severnom delu Hercegovine, izvestio je MUP Hercegovačko-neretvanske županije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.