Krstajić: Pokradeni smo, to je činjenica!

Izvor: Mondo, 23.Jun.2018, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić: Pokradeni smo, to je činjenica!

Selektor Srbije i na konferenciji za novinare pomenuo Haški tribunal, gde bi, da može, poslao sudiju Feliksa Briha.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić preuzeo je odgovornost za poraz od Švajcarske (2:1) na Svetskom prvenstvu, ali i dodao da je sudija umnogome odredio utakmicu, i najavio napad na pobedu protiv Brazila za drugu fazu.

"Atmosfera u ekipi bi bila bolja da smo pobedili. Momci su svesni šta nam je činiti, u duelu sa Brazilom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se rešava sve vezano za dalji plasman. Čeka nas fudbalska velesila, protiv koje moramo da idemo na pobedu. Malo se spavalo posle duela sa Švajcarskom, što je i normalno", rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Svetlogorsku.

On je dodao da je Švajcarska pokazala zašto je u vrhu svetskog fudbala i ponovio da je u finišu meča trebalo rizikovati i ići na pobedu, iako nam se takva strategija obila o glavu posle Šaćirijevog gola iz kontre.

"Možda sam neiskusan, ali takav sam, kakav sam. Mogao sam da gledam sebe i da kažem da je bod dosta. U tom slučaju bih mogao da kažem da sam uzeo četiri boda iz dva meča. Ali, ne gledam sebe, došao sam da radim".

"Uveren sam da imamo kvalitet kao ekipa, sve odlično funkcioniše. Nije nam lako, ali moramo da u narednim danima zadržimo koncentraciju i da protiv ekipe koja je favorit za titulu učinumo nemoguće".

Prema njegovim rečima sudija Feliks Brih nije bio na visokom nivou.

"Činjenica je da smo pokradeni, to je jednostavno tako. Ipak, ja sam najodgovorniji za poraz. Sudija mi posle meča ništa specijalno nije rekao, osim nekih diplomatskih reči. Bila je to više gluma nego neka priča. Da danas mogu nešto da uradim, poslao bih ga u Hag, da mu tamo sude kao što su oni nama. Pa, naša tri vezna fudbalera su u prvom poluvremenu dobila žute kartone, a upravo je trebalo da oni budu najagresivniji. Nije to slučajno", zaključio je on.

Utakmica Srbija - Brazil igra se u sredu u 20.00 na moskovskoj "Otkritije areni".
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.