Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Maj.2015, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hag: Uhapšeno 19 pripadnika motociklističke bande

Holandska policija uhapsila je 19 ljudi, većinom članova motociklističke bande "Bandidos", u koordinisanim akcijama i u susednoj Belgiji i Nemačkoj.

Policija i tužilaštvo navodi da su pripadnici motociklističkih bandi "umešani u kriminal u vezi sa oružjem, drogom i zastrašivanjem".

Holandski ministar pravde Ard van der Steur razgovarao je početkom sedmice u Limburgu o porastu nasilja u ovoj provinciji, za koje se krive motociklističke bande, podseća AP.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Uhapšeno 19 članova moto bande u Holandiji

Izvor: Blic, 27.Maj.2015

Holandska policija uhapsila je danas 19 ljudi, od kojih najviše članova motociklističke bande "Bandidos", u koordinranoj akciji, koja je proširena na susedne Belgiju i Nemačku...Prekograničnu operaciju izvela je intereventna policija, specijalni odredi za hapšenje. Oni su pretresli 30 lokacija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.