Evo šta se desi kada ostavite haskija samog u kući

Izvor: Blic, 08.Apr.2016, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta se desi kada ostavite haskija samog u kući

Ako ostavite psa samog u kući, mnogo rizikujete. Ovako bi verovatno glasila poruka vlasnika haskija koji je bio van kuće svega tri sata, a kada su se vratili, zatekli su potpuni haos. Nije bilo nikakve sumnje ko je kriv.

Ispod fotografija koje su postavljene na sajtu Imgur stoji: "porodica se vratila iz bioskopa nakon 3 sata i zatekla ovo".

Nevaljali haski pronašao je mastilo i prosuo ga svuda po podu. Na fotografijama se vidi da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << haski ugazio u to mastilo i ostavljao otiske šapa po celoj kući.

Jasno se vidi da je pas bio nestrpljiv da mu se vrate vlasnici.

Njegovi otisci su vidljivi svuda. Ispod stola, iza sofe i oko trpezarijskog stola.

Na krevetu je samo jedan otisak šape, kao da je haski hteo da se popne, ali je promenio mišljenje. Tako je vlasnik ovog nestašnog psa na Imguru napisao: "Jedan otisak šape na krevetu. Čekaj, nije mi dozvoljeno da penjem na krevet. Ja sam tako dobar dečko".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.