EK za status kandidata bez obzira na Hag

Izvor: Danas, 09.Maj.2011, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK za status kandidata bez obzira na Hag

Raspoloženje koje u Evropskoj komisiji preovladava prema Srbiji jeste da bi joj trebalo dodeliti status kandidata za članstvo u EU krajem 2011. bez obzira na „nepotpunu“ saradnju s Haškom tribunalom, odnosno na činjenicu da su begunci Ratko Mladići Goran Hadžićjoš na slobodi, ali da će haški uslov biti neizbežan kada je rečo određivanju datuma za početak pregovora o pristupanju, rekli su Danasu izvori iz sedišta EK u Briselu.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brisel: Status kandidata bez obzira na Bramerca

Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2011, 12:00

Većina u Evropskoj komisiji smatra da bi Srbiji trebalo dodeliti status kandidata za članstvo u EU krajem godine, bez obzira na činjenicu da su Ratko Mladić i Goran Hadžić još na slobodi, piše "Danas"...Pozivajući se na izvore u sedištu Evropske komisije u Briselu, list navodi da bi, međutim,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.