Dr Jasmina Peev: Otvoreno pismo predsedniku SAD-a

Izvor: KMnovine.com, 04.Feb.2019, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dr Jasmina Peev: Otvoreno pismo predsedniku SAD-a

"Priznajte grešku. Ljudski je grešiti. I, povucite se. Vi sada imate priliku da yvedete Pravdu. Potrpajte prodane haške sudije u zatvor gde stavljaju nevine. Povucite svoje jedinice sa Kosova - nemate vi tu ništa vaše!"


















Piše: Dr >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << med Jasmina Peev



PREDSEDNIČE SAD -a,

kao Srbkinja i majka mnogočedne porodice, osećam ce obavezna da vam skrenem pažnju da oficijalno pismo sa pozivom ''našeg'' predsednika i uobičajnim formama ljubaznosti ne odgovara ni srbskim interesima ni srbskom bićy ni srbskoj duši. Sve dok ste vi okupator moje ljubljene otadžbine, ja ne mogu da vam se obratim sa ''dragi'' ili sa poštovanjem prema ''ekselenciji'' kao što čini izdajnička vlada Crbije.

Pišući vam u ime naroda, Aleksandar Vučić ce ne stidi da bude savetovan upravo od onog ratnog kriminalca koji je bombardovao Srbiju, Tonija Blera a kojeg narod smatra svojim najgorim neprijateljem. Taj ''naš predsednik'' posećuje i Bila Klintona, prijatelji se sa njim, iako je ovaj notorni lažljivac naredio bombardovanje i trovanje naše zemlje uranijumskim bombama. Aleksandar Vučić je čak uplatio dva miliona dolara državnog novca u fondaciju Klintonovih iz koje su se finansirala i pedofilna satanska zlodela. Pre nego što ste došli na mesto Predsednika SAD -a, AV je već bio plaćenik Američkih Demokrata, prema Vikiliksu iz 2008 godine. Tih istih ''Demokrata'' koji sada rade i protiv vas. On redovno dobija sve izbore, ne zato što mi hoćemo da nas on predstavlja, nego što ta vaša duboka država još uvek vuče konce ovde po Balkanu i što on koristi glasačke liste gde mrtvi i odseljeni redovno glasaju. AV je plaćenik vaših neprijatelja, ali nije ni naš prijatelj. Osim svega toga, javno je priznao da nije od familije Vučić čije ime nosi. Mi ne znamo ko je i od čijeg je roda - Srbin sigurno nije, jer niti misli, niti govori, niti se ponaša kao Srbin. Nikada, ni jedan jedini srbski interes nije odbranio. Zato njegova piskaranja vrede koliko i izdajničke reči svakog prodanog piona. On nikako ne može biti naš predsednik.

Srbski narod bi sigurno želeo prvo da vas podseti na našu slavnu i tešku istoriju - mi smo 1918. pobedili Habsbupgovce koji su važili za najveću silu sveta onog vremena, iako smo izgubili polovinu stanovništva, jer su nam i decu ubijali. Gubili smo decu i u Jasenovcu u Drugom Svetskom Ratu, ali Hitler je pao! Vaš nasilnički napad 1999. na našy otadžbinu je bio treći u nizu agresija samo u dvadesetom veku na naše prostore!
Ne samo da naš narod nije mogao da naraste, zbog u Vatikany poučenih ratnih genocidnih zlikovca koji su taktički ciljali nejač, nego su nam i otimali novorođenčad za vreme mira. Stotine hiljada beba je ukradeno od Srba. Verujemo da su mnoga deca završila upravo po vašim zapadnim domovima. Malo nas je sada, jer je trebalo preživeti tolike napade i zlodela koja su yglavnom dolazila sa vaših prostora. Naročito, ''fejk njuz'' koje su vaši mediji besramno širili po svetu, laži mafijaša i manipulatora, cu učinile veliky nepravdu našem hrabrom i ponosnom narodu, koji je uvek samo branio svoje, da bi živeo suvereno na svome.

Sada mora, ipak, da odjekne Istina: Kosovo je Srbija. Kosovo je srce Srbije! Ty su svi naši manastiri! Ne može se ono nama oteti, ni bombama, ni ucenama, ni sankcijama... Ako vi sebi dozvoljavate da pravite zid prema južnom, hrišćanskom susedu koji je vaše vere, onda i mi možemo sebi da dozvolimo da tražimo zaštitu od najezde muslimanskix suseda koji cy nam zajedno sa Bin Ladenom sekli glave po Bosni devedesetih i koji su popalili sve crkve 2004. godine po Kosovu, u ime pedofilske religije koja dozvoljava udaju devojčica. Ovu veru ''naš'' predsednik hvali u javnosti, a ona nije naša.

Pošto su Albanci uvek bili na pogrešnoj strani - pomagali su i Habsburgovce i Hitlera, cada nije pravedno da dobiju i pedalj naše svete zemlje. Za to nam ne trebaju sudovi ni pregovori - Vi ste dovoljno moćni da naredite: POVLAČENjE SOPSTVENE VOJSKE U IME PRAVDE. E, TO SRBSKI NAROD OČEKUJE OD VAS - DA SE POVUČETE.

Priznajte grešku. Ljudski je grešiti. I, povucite se. Vi sada imate priliku da yvedete Pravdu. Potrpajte prodane haške sudije u zatvor gde stavljaju nevine. Povucite svoje jedinice sa Kosova i Metohije- nemate vi tu ništa vaše! Pošaljite albansku mafiju u zatvor. Albanski narod u Albaniju, gde mu je mesto. Očistite, celu Crbiju od zadnjeg atoma radioaktivnog uranijuma. Platite odštetu za sve što je srušeno. Vratite nam naše rudnike, telekomunikacije, crkve, prostore... Bratite Srbe i y Krajiny, Hrvatsku. Pošto su austro-ugarske snage zajedno sa hrvatskim i bosansko-muslimanskim vojskama počinile genocid u Prvom Svetskom ratu nad Srbima i ponovili ga u i u Drugom Svetskom ratu i 1995, zato, Zagreb mora ponovo biti Srbinovo kao što je bio i pre svih tih genocida. Hrvatska ne sme da postoji posle tri počinjena genocida u samo jednom veku. Cela BiX jeste Srbija jer su tu govori samo srbski jezik oduveka a oni koji se osećaju kao Turci, u Tursku. Posle tri počinjena genocida - nije im mesto u BiH. I Crna Gora jeste Srbija, a ne gnezdo vatikanskih jezuita koji se upravo kote po toj našoj zemlji i ruše sve što je naše. I Makedonija je stara Srbija.

SRBSKI NAROD OČEKUJE OD VAS - VRATITE SRBSKE ZEMLjE SRBIMA.

Vatikan, Hrvati, bosanski Muslimani, Albanci DA PRIZNAJU GENOCID I DA NAM PLATE RATNU ODŠTETU ZA SVA POČINjENA ZLODELA I SAUČESNIŠTVO Y NAPADIMA NA DALMACIJU, ILIRIJU, U KRSTAŠKIM RATOVIMA, SVETSKIM RATOVIMA KAO I U RATU 1999. GODINE.
Znači, mi tražimo, da prestanete da terorom podržavati teror uperen protiv nas već jedan ceo vek! Prestanite da opštite sa neprijateljima i izdajicama Srbije i da ih podržavate. Pomognite da vratimo svoju decu na svoje. Naš jezik je jedan od najstarijih na svetu i naši geni paelolitske grupe I govore ko smo - najstariji narod Evrope. Nikola Tesla je naš sin a njegova porodica je proterana iz Krajine. 

Tražimo da ispravite nepravdu. To se može mirnim putem u ime Mudrosti i Istine. Na Vama je da birate. Mi nemamo izbora, osim da se borimo da opstanemo, svoji na svome. Uvek smo pobeđivali daleko silnije od nas.

Ovo je Srbija.


S nadom da ćete ispoštovati Pravdu, Mudrost i Istiny,
Dr med Jasmina Vučić-Peev,
majka koja čeka da pokupite vaše radioaktivno đubre i da ga nosite daleko od sve dece


PS
- CIA INVESTIGATION ON VATICAN IMPLICATION IN GENOCIDE OVER SERBS :
https://greganthonysjournal.wordpress.com/2010/12/28/cia-lawsuit-shows-vatican-orchestration-of-serbian-genocide/
-ALBANIANS BURNING SERBIAN CHURCHES IN KOSOVO:
https://www.youtube.com/watch?v=fkgHkxIfgBc
-CROATIAN GENOCIDE IN 1995 -after three genocides, there are no Serbs in Croatia any more:
https://www.youtube.com/watch?v=rBGHDaDVZmM&t=93s
-BOSNIAN MUSLIMS' GENOCIDE:
https://barenakedislam.com/2015/07/10/the-disaster-that-bill-clinton-created-in-bosnia-by-backing-muslims-against-the-serbs-has-now-become-next-front-for-the-islamic-state-isis-caliphate/
-THIS IS SERBIA - OVO JE SRBIJA:
https://www.youtube.com/watch?v=vdH-hShnP0s



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK

 Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.